664.662
С 79
.
Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 05.07.2016 / Г. В. Степанькова ; наук. керівник С. Г. Олійник ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18

УДК
664.662

Ключові слова: хліб -- шрот зародків вівса -- жмих зародків кукурудзи -- харчова цінність -- біологічна цінність -- показники якості -- хлеб -- шрот зародышей овса -- жмых зародышей кукурузы -- пищевая ценность -- биологическая ценность -- показатели качества -- bread -- extraction cake of oat germs -- oilcake of maize germs -- nutritive value -- biological value -- quality indicators --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню використання шроту зародків вівса та жмиху зародків кукурудзи в технології хліба пшеничного підвищеної харчової та біологічної цінності.
Додаткові точки доступу: