637.14
С 50
.
Технологія структурованої десертної продукції на основі ультрафільтраційних похідних білково-вуглеводної молочної сировини в ресторанному господарстві [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові науки. Технічні науки : захищена 26.07.2023 / В. І. Скриннік ; наук. керівники: Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 326 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43167 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 8-12, 180-198. - Б. ц.

Додатки: с. 199-326
УДК
637.14
641.85

Ключові слова: білково-вуглеводна молочна сировина -- знежирене молоко -- сколотини -- сироватка -- ультрафільтрація -- піноутворення -- напівфабрикати -- десертна продукція -- креми -- показники якості -- показники безпечності -- харчова цінність -- желатин -- структуроутворювач -- белково-углеводное молочное сырье -- обезжиренное молоко -- пахта -- сыворотка -- ультрафильтрация -- пенообразование -- полуфабрикаты -- десертная продукция -- кремы -- показатели качества -- показатели безопасности -- пищевая ценность -- структурообразователь -- protein-carbohydrate dairy raw materials -- skimmed milk -- crumbs -- buttermilk -- whey -- ultrafiltration -- foaming -- semi-finished products -- dessert products -- creams -- quality indicators -- safety indicators -- nutritional value -- structured dessert products -- gelatine --
Додаткові точки доступу: