005.336.3:[641.1:613.2.032.33](043.3)
М 85
.
Управління безпечністю та якістю продуктів харчування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / Ю. М. Мотузка ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], . - 44 с. - Б. ц.

УДК
005.336.3:[641.1:613.2.032.33](043.3)

Ключові слова: безпечність товарів -- ентеральне харчування -- насср-система безпеки -- харчові продукти -- споживні властивості -- якість харчових продуктів -- якість -- безопасность товаров -- энтеральное питание -- насср- система безопасности пищевых продуктов -- пищевые продукты -- потребительские свойства -- качество пищевых продуктов -- качество -- product safety -- enteral nutrition -- haccp- safety system -- food products -- consumption properties -- quality of food products -- quality --
Анотація:
Розроблено заходи з управління якістю продуктів для ентерального харчування. На основі ризик-орієтованого підходу здійснено ідентифікацію небезпечних чинників на етапах їх життєвого циклу із застосуванням принципів концепції НАССР.
Додаткові точки доступу: