Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 17.02.2012 / О. В. Харчишина ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2012. - 40 с. - Бібліогр.: с. 31-36
УДК
005.73
338.439
Ключові слова: організаційна культура -- система менеджменту -- харчова промисловість -- ефективнiсть -- господарська діяльність -- организационная культура -- система менеджмента -- пищевая промышленность -- эффективность -- хозяйственная деятельность -- organization culture -- management system -- food industry -- the efficiency -- economical activity -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
2
Абонемент б.п. №6 (селище Докучаєвське-2)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)