Удосконалення технології червоних столових вин на основі використання вуглекислотної мацерації [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння / Д. П. Ткаченко . - Київ : [б. в.], 2010. - 20 с. - Б. ц.
УДК
663.222
663.252.9
Ключові слова: вуглекислотна мацерація -- молоді червоні столові вина -- технологія -- углекислотная мацерация -- молодые красные столовые вина -- технология -- carbonic acid maceration -- young red table wines -- technology --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах