
>
664.66
М 25
Мардар, Марина Ромиківна.Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 23.12.2013 / М. Р. Мардар ; наук. конс. Б. В. Єгоров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2013. - 38 с. - Бібліогр.: с. 29-35
Ключові слова: формування якості -- споживні властивості -- вимоги споживачів -- хліб з цільного зерна пшениці -- екструдовані зернові продукти -- товарознавча оцінка -- безпечність -- зберігання -- формирование качества -- потребительские свойства -- требования потребителей -- хлеб из цельного зерна пшеницы -- экструдированные зерновые продукты -- товароведная оценка -- безопасность -- хранение -- formation of quality -- consumer properties -- consumer requirements -- wholegrain wheat bread -- extruded cereal foods -- merchandising evaluation -- safety -- storage --
Анотація:
Дисертацію присвячено вирішенню актуальної проблеми формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів підвищенної харчової цінності.
Додаткові точки доступу:
Єгоров, Богдан Вікторович\наук. конс.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
М 25
Мардар, Марина Ромиківна.
УДК | |
664.66 |
Ключові слова: формування якості -- споживні властивості -- вимоги споживачів -- хліб з цільного зерна пшениці -- екструдовані зернові продукти -- товарознавча оцінка -- безпечність -- зберігання -- формирование качества -- потребительские свойства -- требования потребителей -- хлеб из цельного зерна пшеницы -- экструдированные зерновые продукты -- товароведная оценка -- безопасность -- хранение -- formation of quality -- consumer properties -- consumer requirements -- wholegrain wheat bread -- extruded cereal foods -- merchandising evaluation -- safety -- storage --
Анотація:
Дисертацію присвячено вирішенню актуальної проблеми формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів підвищенної харчової цінності.
Додаткові точки доступу:
Єгоров, Богдан Вікторович\наук. конс.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-3220 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|