
>
663.22
К 61
Колосов, Станіслав Анатолійович.Розробка технології виробництва ігристих вин з підвищеними пінистими властивостями [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.07 Технологія продуктів бродіння : захищена 17.01.2006 / С. А. Колосов ; наук. керівник О. С. Макаров ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач" . - Ялта : [б. в.], 2005. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16. - Б. ц.
Ключові слова: сорт винограду -- сусло -- виноматеріал -- купаж -- кюве -- ігристе вино -- пінисті властивості -- типовість -- технологія -- сорт винограда -- виноматериал -- игристое вино -- пенистые свойства -- типичность -- технология -- grape variety -- must -- wine material -- blend -- cuve -- sparking wine -- foaming properties -- typical characteristics -- technology --
Додаткові точки доступу:
Макаров, Олександр Семенович\наук. керівник\
Нац. ін-т винограду і вина "Магарач"
К 61
Колосов, Станіслав Анатолійович.
УДК | |
663.22 |
Ключові слова: сорт винограду -- сусло -- виноматеріал -- купаж -- кюве -- ігристе вино -- пінисті властивості -- типовість -- технологія -- сорт винограда -- виноматериал -- игристое вино -- пенистые свойства -- типичность -- технология -- grape variety -- must -- wine material -- blend -- cuve -- sparking wine -- foaming properties -- typical characteristics -- technology --
Додаткові точки доступу:
Макаров, Олександр Семенович\наук. керівник\
Нац. ін-т винограду і вина "Магарач"
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-1235 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|