
>
664.924
Г 61
Головко, Тетяна Миколаївна.Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / Т. М. Головко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2010. - 19 с. - Б. ц.
Ключові слова: еламін -- напівфабрикати -- паштети -- харчова кістка -- эламин -- полуфабрикаты -- паштеты -- пищевая кость -- elamin -- semi-finished products -- pates -- food bone --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню формування якості паштетної продукції шляхом використання НКХ та еламіну.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Г 61
Головко, Тетяна Миколаївна.
УДК | |
664.924 |
Ключові слова: еламін -- напівфабрикати -- паштети -- харчова кістка -- эламин -- полуфабрикаты -- паштеты -- пищевая кость -- elamin -- semi-finished products -- pates -- food bone --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню формування якості паштетної продукції шляхом використання НКХ та еламіну.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|