Технологія харчового продукту із зерна гречки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур : захищена 11.10.2012 / Ю. П. Фурманова ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18
УДК
664.78
633.12
Ключові слова: емп нвч -- "легкі" гречні зерна -- нвч-оброблення -- технологія -- эмп свч -- "легкие" гречневые зерна -- свч-обработка -- технология -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)