Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / Л. М. Мізнік ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2006. - 18 с. - Б. ц.
УДК
664.653.4.03
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби -- математична модель -- начинки -- тісто -- мучные кондитерские изделия -- математическая модель -- тесто -- борошняні кондитерські вироби -- mathematical model -- fillings -- dough -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах