Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / Т. В. Бровенко ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2002. - 20 с. - Б. ц.
УДК
664.78
641.824
613.292
Ключові слова: біологічно активні домішки (бад) -- зародки пшениці -- крупи -- спіруліна (харчова домішка) -- страви з зернобобових -- биологично активные добавки (бад) -- зародыши пшеницы -- крупы -- спирулина (пищевая добавка) -- блюда из зернобобовых -- biologically active additives (bad) -- wheat germ -- cereals -- spirulina (food additive) -- dishes from legumes -- Додаткові точки доступу: Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах