
>
664.95
Н 73
Новікова, Тетяна Миколаївна.Розробка технології консервів з піленгаса [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих продуктів : захищена 06.07.2006 / Т. М. Новікова ; наук. керівник Л. Б. Добробабіна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2006. - 17 с. - Бібліогр.: с. 15. - Б. ц.
Ключові слова: піленгас -- термостабілізація -- ферментний препарат -- пектин -- ламінарія -- біологічна цінність -- пиленгас -- термостабилизация -- ферментный препарат -- ламинария -- биологическая ценность -- mugil so-iuy basilewsky -- termostabylyzation -- a fermental preparation -- pectin -- biological value --
Додаткові точки доступу:
Добробабіна, Любов Борисівна\наук. керівник\
Одес. нац. акад. харч. технологій
Н 73
Новікова, Тетяна Миколаївна.
УДК | |
664.95 |
Ключові слова: піленгас -- термостабілізація -- ферментний препарат -- пектин -- ламінарія -- біологічна цінність -- пиленгас -- термостабилизация -- ферментный препарат -- ламинария -- биологическая ценность -- mugil so-iuy basilewsky -- termostabylyzation -- a fermental preparation -- pectin -- biological value --
Додаткові точки доступу:
Добробабіна, Любов Борисівна\наук. керівник\
Одес. нац. акад. харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-1208 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|