
>
664.685.6
С 34
Сивній, Іванна Іванівна.Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та камеді геллану [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 16.12.2020 / І. І. Сивній ; наук. керівник В. І. Оболкіна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2020. - 22 с. - Бібліогр.: с. 18-20. - Б. ц.
Ключові слова: біологічно активні речовини -- борошняні кондитерські вироби -- білково-збивний крем -- пюре з горобини -- пюре з журавлини -- камідь геллану -- природні консерванти -- сорбінова кислота -- бензойна кислота -- флаваноїди -- биологически активные вещества -- мучные кондитерские изделия -- белково- сбивной крем -- пюре из рябины -- пюре из клюквы -- камедь геллана -- природные консерванты -- сорбиновая кислота -- бензойная кислота -- флаваноиды -- biologically active substances -- flour confectionery -- protein-whipping cream -- rowan puree -- cranberry puree -- gellan gum -- natural preservatives -- sorbic acid -- benzoic acid -- flavonoids --
Додаткові точки доступу:
Оболкіна, Віра Іллівна\наук. керівник\
Нац. ун-т харч. технологій
С 34
Сивній, Іванна Іванівна.
УДК | |
664.685.6 | |
634.18 | |
634.73 | |
665.94 |
Ключові слова: біологічно активні речовини -- борошняні кондитерські вироби -- білково-збивний крем -- пюре з горобини -- пюре з журавлини -- камідь геллану -- природні консерванти -- сорбінова кислота -- бензойна кислота -- флаваноїди -- биологически активные вещества -- мучные кондитерские изделия -- белково- сбивной крем -- пюре из рябины -- пюре из клюквы -- камедь геллана -- природные консерванты -- сорбиновая кислота -- бензойная кислота -- флаваноиды -- biologically active substances -- flour confectionery -- protein-whipping cream -- rowan puree -- cranberry puree -- gellan gum -- natural preservatives -- sorbic acid -- benzoic acid -- flavonoids --
Додаткові точки доступу:
Оболкіна, Віра Іллівна\наук. керівник\
Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-5440 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|