664.1.031
Х 76
.
Удосконалення перехідних процесів та обладнання для очищення цукрових буряків від домішок [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / О. І. Хоменко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 21 с. - Б. ц.

УДК
664.1.031

Ключові слова: очищення коренеплодів -- харчове обладнання -- цукрові буряки -- очищение корнеплодов -- пищевое оборудование -- сахарные буряки -- cleaning root vegetables -- food equipment -- sugar beets --
Анотація:
Представлені особливості розподілу забруднень по поверхні коренеплоду та роль окремих його частин у формуванні зв'язаної забрудненості сировини, уточнена фізична модель забрудненості буряків. Досліджено ефективність існуючих очисних систем бурякоукладальників залежно від фракційного складу сировини.
Додаткові точки доступу: