664.1.034 Г 96 Гусятинський, Микола Володимирович.
Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння / М. В. Гусятинський ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2006. - 16 с. - Б. ц.
УДК
664.1.034
Ключові слова: бурякова стружка -- цукроза -- свекловичная стружка -- сахароза -- beet shavings -- sucrose -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах