Розробка технології сливового та чорносмородинового соків з використання методу центифугування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів / Г. Є. Дубова . - Одеса : [б. в.], 2000. - 18 с. - Б. ц.
УДК
664.8/.9
664.856
557.151
Ключові слова: біологічно активні речовини (бар) -- пектини -- слива -- смородина -- смородина чорна -- соки -- солод -- технологія виробництва -- ферменти -- биологически активные вещества бав) -- пектины -- смородина черная -- технология производства -- ферменты -- biologically active substances (bas) -- pectin -- plum -- currant -- black currant -- juices -- malt -- production technology -- enzymes --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах