
>
664.849.037
П 13
Пак, Аліна Володимирівна.Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 14.12.2010 / А. В. Пак ; наук. керівник А. М. Одарченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2010. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-16
Ключові слова: плодові напівфабрикати, -- пастоподібні напівфабрикати -- пектин -- заморожування -- товарознавчі властивості -- якість -- плодовые полуфабрикаты -- пастообразные полуфабрикаты -- замораживание -- товароведные свойства -- качество -- pasty semi-products -- pectin -- frozen -- merchandising properties -- quality --
Анотація:
Дисертацію присвячено формуванню товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини із додаванням пектину. Наведено товарознавчу характеристику вихідної сировини (яблук, абрикос, слив) за біохімічними, фізико-хімічними, хімічними показниками. Проведено оптимізацію споживних властивостей та розроблено рецептури. Розроблено технологічну схему виробництва заморожених пастоподібних напівфабрикатів із слив, абрикос, яблук. Проведено якісні та кількісні дослідження вологи пастоподібних напівфабрикатів методами ЯМР-спектроскопії, ДСК та низькотемпературної калориметрії. Досліджено якість заморожених плодових пастоподібних напівфабрикатів за органолептичними, хімічними, мікробіологічними та структурно-механічними показниками. Розраховано комплексну оцінку якості розроблених пастоподібних напівфабрикатів та економічну ефективність їх виробництва.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
П 13
Пак, Аліна Володимирівна.
УДК | |
664.849.037 | |
634.1 |
Ключові слова: плодові напівфабрикати, -- пастоподібні напівфабрикати -- пектин -- заморожування -- товарознавчі властивості -- якість -- плодовые полуфабрикаты -- пастообразные полуфабрикаты -- замораживание -- товароведные свойства -- качество -- pasty semi-products -- pectin -- frozen -- merchandising properties -- quality --
Анотація:
Дисертацію присвячено формуванню товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини із додаванням пектину. Наведено товарознавчу характеристику вихідної сировини (яблук, абрикос, слив) за біохімічними, фізико-хімічними, хімічними показниками. Проведено оптимізацію споживних властивостей та розроблено рецептури. Розроблено технологічну схему виробництва заморожених пастоподібних напівфабрикатів із слив, абрикос, яблук. Проведено якісні та кількісні дослідження вологи пастоподібних напівфабрикатів методами ЯМР-спектроскопії, ДСК та низькотемпературної калориметрії. Досліджено якість заморожених плодових пастоподібних напівфабрикатів за органолептичними, хімічними, мікробіологічними та структурно-механічними показниками. Розраховано комплексну оцінку якості розроблених пастоподібних напівфабрикатів та економічну ефективність їх виробництва.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |