Наукове обґрунтування і розробка оптимальних конструкцій тари для пакування харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / Г. Д. Маламєн . - Одеса : [б. в.], 2002. - 36 с. - Б. ц.
УДК
621.798.1
664
Ключові слова: пакувальне виробництво -- пакувальні матеріали -- тара -- пакування -- харчові продукти -- упаковочное производство -- упаковочные материалы -- упаковка -- пищевые продукты -- packaging production -- packaging materials -- container -- packaging -- food products --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах