Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / О. О. Губеня ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2008. - 19 с. - Б. ц.
УДК
664.656
Ключові слова: різання -- нарізка -- тертя -- структурно-механічні властивості -- резание -- нарезка -- структурно-механические свойства -- трение -- cutting -- cutting -- friction -- structural and mechanical properties -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах