
>
664.8-93
К 42
Кіптела, Людмила Василівна.Наукове обґрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 07.12.2005 / Л. В. Кіптела ; наук. конс. О. І. Черевко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2005. - 34 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26086 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 24-30
Ключові слова: концентрування -- роторний плівковий апарат -- реологія -- пасти -- дикоросла плодово-ягідна сировина -- пряноовочева сировина -- концентрирование -- роторный пленочный аппарат -- реология -- пасты -- дикорастущее плодово-ягодное сырье -- пряноовощное сырье -- concentrating -- rotor film kettle -- rheology -- pastes -- wild growing fruit-ferry material -- picy-vegetable raw material --
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\наук. конс.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
К 42
Кіптела, Людмила Василівна.
УДК | |
664.8-93 | |
658.562.5 | |
634.7 | |
633.84 |
Ключові слова: концентрування -- роторний плівковий апарат -- реологія -- пасти -- дикоросла плодово-ягідна сировина -- пряноовочева сировина -- концентрирование -- роторный пленочный аппарат -- реология -- пасты -- дикорастущее плодово-ягодное сырье -- пряноовощное сырье -- concentrating -- rotor film kettle -- rheology -- pastes -- wild growing fruit-ferry material -- picy-vegetable raw material --
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\наук. конс.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 39 |