
>
641.56
Б 43
Белінська, Крістіна Олександрівна.Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 23.05.2017 / К. О. Белінська ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2017. - 23 с. - Бібліогр.: с. 18-21
Ключові слова: функціональне дитяче харчування -- молоко сухе овече -- молоко сухе кобиляче -- молочно-борошняні каші -- сухі молочні суміші -- функциональное детское питание -- молоко сухое овечье -- молоко сухое кобылье -- молочно-мучные каши -- сухие молочные смеси --
Анотація:
Робота присвячена удосконаленню технології сухих дитячих сумішей та молочно-борошняних каш на основі кобилячого та овечого молока.
Додаткові точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Б 43
Белінська, Крістіна Олександрівна.
УДК | |
641.56 | |
637.144 |
Ключові слова: функціональне дитяче харчування -- молоко сухе овече -- молоко сухе кобиляче -- молочно-борошняні каші -- сухі молочні суміші -- функциональное детское питание -- молоко сухое овечье -- молоко сухое кобылье -- молочно-мучные каши -- сухие молочные смеси --
Анотація:
Робота присвячена удосконаленню технології сухих дитячих сумішей та молочно-борошняних каш на основі кобилячого та овечого молока.
Додаткові точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-3966 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|