
>
637.514.7.03
Ч-46
Черевко, Олександр Іванович.Наукові основи та апаратне забезпечення безвідходної переробки кісткової сировини в продукти харчування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів , 05.18.12 Процеси та апарати харчових виробництв : захищена 24.06.1997 / О. І. Черевко ; наук. конс. М. І. Беляєв ; Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 1997. - 32 с. - Бібліогр.: с. 26-31. - Б. ц.
Ключові слова: кісткова сировина -- продукти харчування -- безвідходна технологія -- напівфабрикати -- кулінарні вироби -- костное сырьё -- продукты питания -- безотходная технология -- полуфабрикаты -- кулинарные изделия -- bone raw material -- food -- waste-free technology -- semi-finished products -- culinary products --
Додаткові точки доступу:
Беляєв, Михайло Іванович\наук. конс.\
Одес. держ. акад. харч. технологій
Ч-46
Черевко, Олександр Іванович.
УДК | |
637.514.7.03 |
Ключові слова: кісткова сировина -- продукти харчування -- безвідходна технологія -- напівфабрикати -- кулінарні вироби -- костное сырьё -- продукты питания -- безотходная технология -- полуфабрикаты -- кулинарные изделия -- bone raw material -- food -- waste-free technology -- semi-finished products -- culinary products --
Додаткові точки доступу:
Беляєв, Михайло Іванович\наук. конс.\
Одес. держ. акад. харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-762 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|