
>
663.433.1
П 32
Піддубний , Володимир Антонович.Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / В. А. Піддубний ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2003. - 16 с. - Б. ц.
Ключові слова: обладнання бродильних виробництв -- пивоварне виробництво -- солод -- сушіння -- харчове обладнання -- оборудование бродильних производств -- пивоварное производство -- сушка -- пищевое оборудование -- fermentation equipment -- brewery production -- malt -- drying -- food equipment --
Анотація:
Представлено аналіз сучасного стану технологій і обладнання для виробництва солоду, в тому числі процесів миття, дезинфікації ячменю та його замочування, пророщування та сушіння солоду. Показано перспективи і необхідність забезпечення виробництва фізично і мікробіологічно чистим повітрям, поєднання інтересів технології, процесів і механізації перевантажувальних та розвантажувальних робіт, рекуперації матеріальних та енергетичних потоків.
Додаткові точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
П 32
Піддубний , Володимир Антонович.
УДК | |
663.433.1 |
Ключові слова: обладнання бродильних виробництв -- пивоварне виробництво -- солод -- сушіння -- харчове обладнання -- оборудование бродильних производств -- пивоварное производство -- сушка -- пищевое оборудование -- fermentation equipment -- brewery production -- malt -- drying -- food equipment --
Анотація:
Представлено аналіз сучасного стану технологій і обладнання для виробництва солоду, в тому числі процесів миття, дезинфікації ячменю та його замочування, пророщування та сушіння солоду. Показано перспективи і необхідність забезпечення виробництва фізично і мікробіологічно чистим повітрям, поєднання інтересів технології, процесів і механізації перевантажувальних та розвантажувальних робіт, рекуперації матеріальних та енергетичних потоків.
Додаткові точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|