
>
664.694
Ч-87
Чуйко, Марина Миколаївна.Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 17.05.2012 / М. М. Чуйко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-17
Ключові слова: макаронні вироби -- напівфабрикат кістковий харчовий(нкх) -- товарознавча оцінка -- біоорганічні сполуки кальцію -- макаронне тісто -- макаронные изделия -- полуфабрикат костный пищевой (нкв) -- товароведческая оценка -- биоорганические соединения кальция -- макаронное тесто --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню формування якості та товарознавчій характеристиці макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ч-87
Чуйко, Марина Миколаївна.
УДК | |
664.694 |
Ключові слова: макаронні вироби -- напівфабрикат кістковий харчовий(нкх) -- товарознавча оцінка -- біоорганічні сполуки кальцію -- макаронне тісто -- макаронные изделия -- полуфабрикат костный пищевой (нкв) -- товароведческая оценка -- биоорганические соединения кальция -- макаронное тесто --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню формування якості та товарознавчій характеристиці макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-2831 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|