664.6
Б 75
.
Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 14.06.2011 / М. П. Бодак ; наук. керівник Т. М. Лозова ; Львів. комерц. акад. - Львів : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20

УДК
664.6

Ключові слова: пряники заварні -- антиоксидантні властивості -- імбир -- молочні продукти -- продукти солодорощення -- морська капуста -- ренгенофазний аналіз -- дифрактограми -- полімерні матеріали -- пряники заварные -- антиоксидантные свойства -- имбирь -- молочные продукты -- продукты солодорощения -- морская капуста -- рентгенофазный анализ -- дифрактограммы -- полимерные материалы -- honey-cake carrots -- antioxidant properties -- ginger -- milk products -- sea kale -- roentrenologik analysis -- polymer materials --
Додаткові точки доступу: