Бібліографічний опис
Примірники
>
664.696 З-33 Запотоцька, Олена Василівна .
Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 26.06.2013 / О. В. Запотоцька ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.] , 2013 . - 22 с. - Бібліогр.: с. 17-19 Ключові слова: екструдовані продукти -- сухі сніданки -- екструзія -- коекструзія -- нетрадиційна сировина -- гідроколоїди -- пектин -- модифікований крохмаль -- фруктова начинка -- біологічна цінність -- амінокислотний склад -- стабілізаційні системи -- клітковина -- сочевиця -- квасоля -- экструдированные продукты -- сухие завтраки -- экструзия -- коэкструзия -- нетрадиционное сырье -- гидроколлоиды -- модифицированный крахмал -- фруктовая начинка -- биологическая ценность -- аминокислотный состав -- стабилизационные системы -- клетчатка -- чечевица -- фасоль -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
А-3135
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Посилання
Кількість завантажень / переходів