
>
665.52
Ж 74
Житнецький, Ігор Володимирович.Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосуванням мембранних процесів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси й обладнання харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв : захищена 07.06.2006 / І. В. Житнецький ; наук. керівник В. Л. Яровий ; Харків. нац. ун-т харч. технологій. - Харків : [б. в.], 2006. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
Ключові слова: ефірна олія -- м'ята перцева -- мікрофільтрація -- мембрана -- концентрування -- проникність -- селективність -- эфирное масло -- мята перечная -- микрофильтрация -- мембрана -- концентрирование -- проницаемость -- селективность -- essential mint oil -- microfiltration -- membrane -- concentration -- penetration -- selectivity --
Додаткові точки доступу:
Яровий, Володимир Леонідович\наук. керівник\
Харків. нац. ун-т харч. технологій
Ж 74
Житнецький, Ігор Володимирович.
УДК | |
665.52 |
Ключові слова: ефірна олія -- м'ята перцева -- мікрофільтрація -- мембрана -- концентрування -- проникність -- селективність -- эфирное масло -- мята перечная -- микрофильтрация -- мембрана -- концентрирование -- проницаемость -- селективность -- essential mint oil -- microfiltration -- membrane -- concentration -- penetration -- selectivity --
Додаткові точки доступу:
Яровий, Володимир Леонідович\наук. керівник\
Харків. нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-1023 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|