Інтенсифікація процесів очищення дифузійного соку цукрового виробництва із застосуванням кавітації [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / А. М. Матиящук. - Київ : [б. в.], 2000. - 24 с. - Б. ц.
УДК
664.1.037
528.532
Ключові слова: дифузійний сік -- цукрове виробництво -- дифузионный сок -- сахарное производство -- diffusion juice -- sugar production --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах