
>
664.6
Г 12
Гавриш, Тетяна Володимирівна.Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів : захищена 19.10.2005 / Т. В. Гавриш ; наук. керівник О. М. Сафонова ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
Ключові слова: пшеничне борошно -- лимонна кислота -- оцтова кислота -- гліцерин -- хлібобулочні вироби -- пшеничная мука -- лимонная кислота -- уксусная кислота -- глицерин -- хлебобулочные изделия -- wheaten flour -- lemon acid -- organic acid -- glycerin -- bakery products --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\наук. керівник\
Нац. ун-т харч. технологій
Г 12
Гавриш, Тетяна Володимирівна.
УДК | |
664.6 |
Ключові слова: пшеничне борошно -- лимонна кислота -- оцтова кислота -- гліцерин -- хлібобулочні вироби -- пшеничная мука -- лимонная кислота -- уксусная кислота -- глицерин -- хлебобулочные изделия -- wheaten flour -- lemon acid -- organic acid -- glycerin -- bakery products --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\наук. керівник\
Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-996 А-2161 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|