Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / І. В. Дубковецький ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2005. - 20с.. - Б. ц.
УДК
66.047.79
663.479.1
664.642
Ключові слова: закваска -- квас -- сушарки -- квас -- сушилки -- leaven -- kvass -- dryers -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах