Удосконалення процесу обробки пива високим тиском з метою стабілізації його якості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / В. Л. Дебелий . - Донецьк : [б. в.], 2005. - 19 с. - Б. ц.
УДК
663.46.083
Ключові слова: пиво -- пивоварна сировина -- пивоварне виробництво -- пивоварні підприємства -- якість продукції -- пивоварное сырье -- пивоварное производство -- пивоварные предприятия -- качество продукции -- beer -- brewing raw materials -- brewery production -- breweries -- product quality --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах