Розробка способів підготування хмелю для пивоваріння із застосуванням сірчистого ангідріду та електрообробки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.19.04 / М. С. Бармаков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 1998. - 16 с. - Б. ц.
УДК
663.41
663.423
Ключові слова: речовини -- хміль -- вещества -- хмель -- substances -- hop -- Додаткові точки доступу: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах