Удосконалення технології житньо-пшенічного хліба для закладів ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 01.06.2017 / В. І. Зуйко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2017. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК
664.662
Ключові слова: прискорена технологія -- ферментний препарат -- полікомпонентний підкислювач -- житньо-пшеничний хліб -- ускоренная технология -- ферментный препарат -- поликомпонентный подкислитель -- ржано-пшеничный хлеб -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)