
>
658.628
К 89
Кузьменко , Ігор Олексійович.Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / І. О. Кузьменко ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2016. - 24 с. - Б. ц.
Ключові слова: айва -- алича -- антиоксиданти -- вітаміни -- гарбуз -- кабачки -- консерви комбіновані -- консерви -- консервування -- овочеві консерви -- органічні кислоти -- рослинні консерви -- фруктові консерви -- алыча -- антиоксиданты -- витамины -- тыква -- консервы комбинированные -- консервы -- консервирование -- овощные консервы -- органические кислоты -- растительные консервы -- фруктовые консервы -- quince -- plum -- antioxidants -- vitamins -- pumpkin -- zucchini -- canned goods combined -- canned food -- canning -- canned vegetables -- organic acids -- vegetable preserves -- fruit preserves --
Анотація:
Роботу присвячено науковому обґрунтванню способу одержання натуральних біологічно цінних полікомпонентних консервів шляхом комбінування овочевої і фруктово-ягідної сировини з високим вмістом органічних кислот, які здатні забезпечити рН консервів нижче 3,8. Низька активна кислотнівсть дає змогу застосувати ощадливу термічну обробку продукту, сприяє кращому збереженню природних властивостей сировини та гарантує мікробіологічну безпечність консервів упродовж тривалого зберігання.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
К 89
Кузьменко , Ігор Олексійович.
УДК | |
658.628 | |
664.83/.85 |
Ключові слова: айва -- алича -- антиоксиданти -- вітаміни -- гарбуз -- кабачки -- консерви комбіновані -- консерви -- консервування -- овочеві консерви -- органічні кислоти -- рослинні консерви -- фруктові консерви -- алыча -- антиоксиданты -- витамины -- тыква -- консервы комбинированные -- консервы -- консервирование -- овощные консервы -- органические кислоты -- растительные консервы -- фруктовые консервы -- quince -- plum -- antioxidants -- vitamins -- pumpkin -- zucchini -- canned goods combined -- canned food -- canning -- canned vegetables -- organic acids -- vegetable preserves -- fruit preserves --
Анотація:
Роботу присвячено науковому обґрунтванню способу одержання натуральних біологічно цінних полікомпонентних консервів шляхом комбінування овочевої і фруктово-ягідної сировини з високим вмістом органічних кислот, які здатні забезпечити рН консервів нижче 3,8. Низька активна кислотнівсть дає змогу застосувати ощадливу термічну обробку продукту, сприяє кращому збереженню природних властивостей сировини та гарантує мікробіологічну безпечність консервів упродовж тривалого зберігання.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|