Бібліографічний опис
Примірники
>
664.8.047 Я 46 Якобчук, Роман Леонідович .
Розроблення процесу сушіння деструктурованих пивних дріжджів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 04.03.2009 / Р. Л. Якобчук ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.] , 2009 . - 19 с. - Бібліогр.: с. 15-16 Ключові слова: вихідні пивні дріжджі -- деструктуровані пивні дріжджі -- кінетика -- вібропсевдозріджений шар -- інертний матеріал -- сушіння -- розпилювання -- теплообмін -- вологовміст -- исходные пивные дрожжи -- деструктурированные пивные дрожжи -- кинетика -- вибросжиженный слой -- инертный материал -- сушение -- распыление -- теплообмен -- влагосодержание -- initial beer yeast -- destructured beer yeast -- kinetics -- vibroliquefied a layer -- inert material -- drying -- spraying -- heat-mass exchange -- moisture load -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
А-4943
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Посилання
Кількість завантажень / переходів