
>
637.523
О-58
Онищенко, В'ячеслав Миколайович.Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 07.12.2005 / В. М. Онищенко ; наук. керівник Л. Ю. Шубіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-16
Ключові слова: череви свинячі -- метилцелюлоза -- оболонки -- бар’єрні властивості -- сардельки -- якість -- зберігання -- черевы свиные -- метилцеллюлоза -- оболочки -- барьерные свойства -- сардельки -- качество -- хранение -- pork rounds -- methylcellulose -- sausage films -- barrier properties -- paris sausage -- quality -- storage --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробці заходів щодо підвищення бар’єрних властивостей натуральних оболонок з метою їх використання під час виготовлення сардельок. Проведено товарознавчу оцінку сардельок у натуральних оболонках з підвищеними бар’єрними властивостями. На підставі отриманих закономірностей під час вивчення впливу додаткової обробки фабрикату черев свинячих водними розчинами метилцелюлози на їх бар’єрні властивості визначено оптимальне співвідношення компонентів захисного складу. Здійснені комплексна товарознавча оцінка, розрахунок очікуваного економічного ефекту вказують на поліпшення та стабілізацію якісних показників сардельок у натуральних оболонках із захисним покриттям протягом усього їх життєвого циклу та високий рівень економічності розробленої продукції.
Додаткові точки доступу:
Шубіна, Лідія Юріївна\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
О-58
Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
УДК | |
637.523 | |
621.798.18 | |
675.85 |
Ключові слова: череви свинячі -- метилцелюлоза -- оболонки -- бар’єрні властивості -- сардельки -- якість -- зберігання -- черевы свиные -- метилцеллюлоза -- оболочки -- барьерные свойства -- сардельки -- качество -- хранение -- pork rounds -- methylcellulose -- sausage films -- barrier properties -- paris sausage -- quality -- storage --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробці заходів щодо підвищення бар’єрних властивостей натуральних оболонок з метою їх використання під час виготовлення сардельок. Проведено товарознавчу оцінку сардельок у натуральних оболонках з підвищеними бар’єрними властивостями. На підставі отриманих закономірностей під час вивчення впливу додаткової обробки фабрикату черев свинячих водними розчинами метилцелюлози на їх бар’єрні властивості визначено оптимальне співвідношення компонентів захисного складу. Здійснені комплексна товарознавча оцінка, розрахунок очікуваного економічного ефекту вказують на поліпшення та стабілізацію якісних показників сардельок у натуральних оболонках із захисним покриттям протягом усього їх життєвого циклу та високий рівень економічності розробленої продукції.
Додаткові точки доступу:
Шубіна, Лідія Юріївна\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 1 |
2 | Репозитарій |