Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / Ю. І. Бойко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2006. - 20 с. - Б. ц.
УДК
664.71.05
664.734
Ключові слова: гранулометричний склад -- дрібнофракційний склад -- енергозатрати -- витрати електроенергіїї -- зернова сировина -- кульковий подрібнювач -- гранулометрический состав -- мелкофракционный состав -- энергозатраты -- затраты электроэнергии -- зерновое сырье -- шариковый измельчитель -- granulometric composition -- small fraction composition -- energy consumption -- electricity consumption -- grain raw materials -- ball mill -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах