
>
664.154
Т 64
Точкова, Оксана Василівна.Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукристих речовин : захищена 16.11.2005 / О. В. Точкова ; наук. керівник В. Ю. Виговський ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18. - Б. ц.
Ключові слова: дифузійний сік -- термоактивований глауконіт -- декстран -- адсорбція -- знебарвлення -- чистота -- диффузионный сок -- термоактивированный глауконит -- адсорбция -- обесцвечивание -- diffusion juice -- termoactivy of glauconate -- dextrane -- deblooming -- purity --
Додаткові точки доступу:
Виговський, Валерій Юрійович\наук. керівник\
Нац. ун-т харч. технологій
Т 64
Точкова, Оксана Василівна.
УДК | |
664.154 |
Ключові слова: дифузійний сік -- термоактивований глауконіт -- декстран -- адсорбція -- знебарвлення -- чистота -- диффузионный сок -- термоактивированный глауконит -- адсорбция -- обесцвечивание -- diffusion juice -- termoactivy of glauconate -- dextrane -- deblooming -- purity --
Додаткові точки доступу:
Виговський, Валерій Юрійович\наук. керівник\
Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-1216 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|