637.14.022
Г 24
.
Удосконалення процесу ультрафільтрації білково-вуглеводної молочної сировини та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. на соиск. учен. степ. канд. техн. наук : по спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / О. В. Гафуров . - Харків : [б. в.], . - 20 с. - Б. ц.

УДК
637.14.022
664.081.63

Ключові слова: білково-вуглеводні суміші -- молочна сировина -- ультрафільтрація -- белково-углеводные смеси -- молочное сырье -- ультрафильтрация -- protein-carbohydrate mixtures -- dairy raw materials -- ultrafiltration --
Анотація:
Дисертацію присвячено дослідженню ультрафільтрації білково-вуглеводної молочної сировини з використанням напівпроникних мембран другого покоління типу ПАН та розробці його апаратурного оформлення.