641.512
Б 58
.
Технологія м'ясних фаршових виробів з односортного м'яса [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / О. М. Бєляєва ; наук. керівники: І. А. Рогов, Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], . - 21 с. - Б. ц.

УДК
641.512
637.521

Ключові слова: кулінарна продукція -- м'ясо -- м'ясні напівфабрикати -- м'ясні фарші -- технологія харчових виробництв -- кулинарная продукция -- мясо -- мясные полуфабрикаты -- мясные фарши -- технология пищевых производств -- culinary products -- meat -- semi-finished meat products -- minced meat -- food production technology --
Анотація:
Основною метою дисертаційної роботи є розробка технологій м'ясних виробів із односортного м'яса. Наукова новизна роботи полягає в: одержанні експериментальних даних про хімічний склад та харчову цінність односортного м'яса яловичини та свинини; обґрунтуванні доцільності їх використання в технологіях м'ясних фаршових виробів; обґрунтуванні раціональних режимів, визначенні оптимальних співвідношень рецептурних компонентів та розробці нових технологій сосисок та пошарового фаршового продукта з односортного м'яса; одержанні якісних характеристик нових фаршових виробів; розробці інженерно-технічних рішень з вдосконалення технологічного устаткування для виробництва м'ясних фаршових виробів.
Додаткові точки доступу: