Технологія кулінарної продукції на основі рибної сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / П. В. Іванніков ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 1994. - 24 с. - Б. ц.
УДК
641.827
637.56
Ключові слова: бульйон -- грибна сировина -- кулінарні вироби -- бульон -- грибное сырье -- кулинарные изделия -- bouillon -- mushroom raw materials -- culinary products -- Додаткові точки доступу: Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах