336.819
П 27
.
Ліквідність та платоспроможність комерційного банку [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.04.01 / М. М. Перешибкін ; Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : [б. в.], . - 18 с. - Б. ц.

УДК
336.819

Ключові слова: банківський вклад -- банківські операції -- комерційні банки -- ліквідність -- планування -- платоспроможність -- технологія харчових виробництв -- харчові домішки -- банковский вклад -- банковские операции -- коммерческие банки -- ликвидность -- планирование -- платежеспособность -- технология пищевых производств -- пищевые добавки -- bank deposit -- banking transactions -- commercial banks -- liquidity -- планування -- solvency -- food production technology -- food additives --
Анотація:
Дисертаційна робота присвячена розробці теоретичних основ, методичних підходів та рекомендацій, спрямованих на забезпечення ліквідності та платоспроможності комерційного банку.
Додаткові точки доступу: