Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначення [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 24.05.2017 / О. С. Божок ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2017. - 21 с. - Бібліогр.: с. 17-19
УДК
664.144
Ключові слова: жувальна карамель -- сахароза -- глюкоза -- лактулоза -- фруктоза -- тагатоза -- жевательная карамель -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)