
>
[664.71.013:664.71-11]:664.73/.74
Ж 68
Жигунов , Дмитро Олександрович.Розробка наукових основ і методів підвищення якості та розширення асортименту готової продукції на борошномельних заводах [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур / Д. О. Жигунов ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2013. - 36 с. - Б. ц.
Ключові слова: борошно -- зерно (харч.) -- помел -- пшениця -- технологічні властивості -- якість харчових продуктів -- якість -- мука -- зерно (питан.) -- помол -- пшеница -- технологические свойства -- качество пищевых продуктов -- качество -- flour -- grain (food) -- milling -- wheat -- quality of food products -- quality --
Анотація:
Робота присвячена комплексному вирішенню проблеми - науковому обґрунтуванню і технологічній можливості підвищення якості та розширення асортименту готової продукції на борошномельних заводах шляхом створення гнучких технологічних комплексів на підставі системного аналізу властивостей вихідного зерна, обгрунтування структури та режимів технологічного процесу сортового помелу та розробки структурно-логічних моделей прийняття рішень.
Додаткові точки доступу:
Одес. нац. акад. харч. технологій
Ж 68
Жигунов , Дмитро Олександрович.
УДК | |
[664.71.013:664.71-11]:664.73/.74 |
Ключові слова: борошно -- зерно (харч.) -- помел -- пшениця -- технологічні властивості -- якість харчових продуктів -- якість -- мука -- зерно (питан.) -- помол -- пшеница -- технологические свойства -- качество пищевых продуктов -- качество -- flour -- grain (food) -- milling -- wheat -- quality of food products -- quality --
Анотація:
Робота присвячена комплексному вирішенню проблеми - науковому обґрунтуванню і технологічній можливості підвищення якості та розширення асортименту готової продукції на борошномельних заводах шляхом створення гнучких технологічних комплексів на підставі системного аналізу властивостей вихідного зерна, обгрунтування структури та режимів технологічного процесу сортового помелу та розробки структурно-логічних моделей прийняття рішень.
Додаткові точки доступу:
Одес. нац. акад. харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|