664.05.083.2
С 59
.
Наукове обґрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / С. А. Соколов ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], . - 40 с. - Б. ц.

УДК
664.05.083.2

Ключові слова: в'язкопластичні продукти -- високий тиск -- експериментальне обладнання -- математична модель -- тепломасоперенос -- вязкопластичные продукты -- высокое давление -- экспериментальное оборудование -- математическая модель -- тепломассоперенос -- viscoplastic products -- high pressure -- experimental equipment -- mathematical model -- heat and mass transfer --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню застосування високого тиску у процесах та обладнанні для обробки рідких і в'язкопластичних харчових продуктів.
Додаткові точки доступу: