
>
664.05.083.2
С 59
Соколов , Сергій Анатолійович.Наукове обґрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / С. А. Соколов ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], 2013. - 40 с. - Б. ц.
Ключові слова: в'язкопластичні продукти -- високий тиск -- експериментальне обладнання -- математична модель -- тепломасоперенос -- вязкопластичные продукты -- высокое давление -- экспериментальное оборудование -- математическая модель -- тепломассоперенос -- viscoplastic products -- high pressure -- experimental equipment -- mathematical model -- heat and mass transfer --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню застосування високого тиску у процесах та обладнанні для обробки рідких і в'язкопластичних харчових продуктів.
Додаткові точки доступу:
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі
С 59
Соколов , Сергій Анатолійович.
УДК | |
664.05.083.2 |
Ключові слова: в'язкопластичні продукти -- високий тиск -- експериментальне обладнання -- математична модель -- тепломасоперенос -- вязкопластичные продукты -- высокое давление -- экспериментальное оборудование -- математическая модель -- тепломассоперенос -- viscoplastic products -- high pressure -- experimental equipment -- mathematical model -- heat and mass transfer --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню застосування високого тиску у процесах та обладнанні для обробки рідких і в'язкопластичних харчових продуктів.
Додаткові точки доступу:
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|