
>
664.3
К 73
Котляр, Олег Володимирович.Технологія напівфабрикату сухого жировмісного для солодких страв з піноемульсійною структурою [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 04.06.2015 / О. В. Котляр ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
Ключові слова: напівфабрикат сухий жировмісний -- піноемульсійна структура -- солодкі страви -- поверхнево-активні речовини -- піноутворююча здатність -- полуфабрикат сухой жиросодержащий -- пиноэмульсионная структура -- сладкие блюда -- поверхностно-активные вещества -- пенообразующая способность --
Анотація:
У дисертації науково обгрунтовано та розроблено технологію напівфабрикату сухого жировмісного для солодких страв з піноемульсійною структурою.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
К 73
Котляр, Олег Володимирович.
УДК | |
664.3 |
Ключові слова: напівфабрикат сухий жировмісний -- піноемульсійна структура -- солодкі страви -- поверхнево-активні речовини -- піноутворююча здатність -- полуфабрикат сухой жиросодержащий -- пиноэмульсионная структура -- сладкие блюда -- поверхностно-активные вещества -- пенообразующая способность --
Анотація:
У дисертації науково обгрунтовано та розроблено технологію напівфабрикату сухого жировмісного для солодких страв з піноемульсійною структурою.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-3554 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|