Бібліографічний опис
Примірники
>
637.354.84 П 85 Прядко , Ольга Анатоліївна .
Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер 2010 [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / О. А. Прядко . - Луганськ : [б. в.] , 2010 . - 20 с. - Б. ц. Ключові слова: біологічна ціність -- дієтичні добавки -- еламін -- мінеральні речовини -- молоко -- споживні властивості -- чедер -- биологическая ценность -- диетические добавки -- эламин -- минеральные вещества -- потребительские свойства -- чеддер -- biological value -- dietary supplements -- elamine -- minerals -- milk -- consumer properties -- cheddar --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
Х-р/о
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Посилання
Кількість завантажень / переходів