
>
640.4
Ж 92
Журавльова, Світлана Миколаївна.Стратегічне управління підприємствами готельного господарства: [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 09.10.2015 / С. М. Журавльова ; наук. керівник В. Є. Єрмаченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 23 с. - Бібліогр.: с. 18-21. - Б. ц.
Ключові слова: підприємство -- готельне господарство -- стратегічне управління -- готельна послуга -- готельний кластер -- інтеграція -- структури управління -- функції управління -- стратегічні карти -- предприятие -- гостиничное хозяйство -- стратегическое управление -- гостиничная услуга -- гостиничный кластер -- интеграция -- структуры управления -- функции управления -- стратегические карты -- venture hotel management -- strategic management -- hotel services -- hotel cluster -- integration -- structure of management -- functions of management -- strategic maps --
Анотація:
У дисертації наведено вирішення наукового завдання щодо формування теоретичних засад та розробки методичних підходів стратегічного управління підприємствами готельного господарства.
Додаткові точки доступу:
Єрмаченко, Володимир Єгорович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ж 92
Журавльова, Світлана Миколаївна.
УДК | |
640.4 | |
005.21 |
Ключові слова: підприємство -- готельне господарство -- стратегічне управління -- готельна послуга -- готельний кластер -- інтеграція -- структури управління -- функції управління -- стратегічні карти -- предприятие -- гостиничное хозяйство -- стратегическое управление -- гостиничная услуга -- гостиничный кластер -- интеграция -- структуры управления -- функции управления -- стратегические карты -- venture hotel management -- strategic management -- hotel services -- hotel cluster -- integration -- structure of management -- functions of management -- strategic maps --
Анотація:
У дисертації наведено вирішення наукового завдання щодо формування теоретичних засад та розробки методичних підходів стратегічного управління підприємствами готельного господарства.
Додаткові точки доступу:
Єрмаченко, Володимир Єгорович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |