
>
664.65
Г 79
Гревцева , Наталія Вячеславівна.Розробка технології прісного тіста з рослинними наповнювачами для механізованого виробництва вареників [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / Н. В. Гревцева ; наук. керівник Л. В. Бабиченко ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 1994. - 23 с. - Б. ц.
Ключові слова: вареники -- механізація -- прісне тісто -- реологічні властивості -- харчові виробництва -- механизация -- пресное тесто -- реологические свойства -- пищевые производства -- dumplings -- mechanization -- fresh dough -- rheological properties -- food production --
Анотація:
Дисертацію написано на основі досліджень про вплив рослинних наповнювачів на властивості прісного тесту та його компонентів: води, клейковини, крохмалю. Розроблено нову технологію кольорового вареничного тіта з додаванням пюре з моркви, буряків, гарбуза та кропиви для виробництва вареників на потоково-механізованих лініях. Виведено рівняння, що дозволяють розраховувати необхідні концентрації рослинних наповнювачів, що забезпечують раціональні показники реологічних варенічного тесту. Встановлено, що нові вироби мають хороші органалептичні показники, а також підвищену харчову та біологічну цінність у порівнянні з традиційною продукцією. Здійснено промислове використання запропонованої технології.
Додаткові точки доступу:
Бабиченко, Л. В.\наук. керівник\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Г 79
Гревцева , Наталія Вячеславівна.
УДК | |
664.65 | |
664.683 |
Ключові слова: вареники -- механізація -- прісне тісто -- реологічні властивості -- харчові виробництва -- механизация -- пресное тесто -- реологические свойства -- пищевые производства -- dumplings -- mechanization -- fresh dough -- rheological properties -- food production --
Анотація:
Дисертацію написано на основі досліджень про вплив рослинних наповнювачів на властивості прісного тесту та його компонентів: води, клейковини, крохмалю. Розроблено нову технологію кольорового вареничного тіта з додаванням пюре з моркви, буряків, гарбуза та кропиви для виробництва вареників на потоково-механізованих лініях. Виведено рівняння, що дозволяють розраховувати необхідні концентрації рослинних наповнювачів, що забезпечують раціональні показники реологічних варенічного тесту. Встановлено, що нові вироби мають хороші органалептичні показники, а також підвищену харчову та біологічну цінність у порівнянні з традиційною продукцією. Здійснено промислове використання запропонованої технології.
Додаткові точки доступу:
Бабиченко, Л. В.\наук. керівник\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|