Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміна [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / С. М. Пересічна . - Київ : [б. в.], 2000. - 18 с. - Б. ц.
УДК
637.523
Ключові слова: ковбаси -- ковбасне виробництво -- кулінарні вироби -- колбасы -- колбасное производство -- кулинарные изделия -- sausages -- sausage production -- culinary products --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах